Boligventilation til et bedre indeklima

Med den rette boligventilation kan du sikre en ren luft i dit hjem og med ydelser fra os nær Vejle, Fredericia og Horsens er du garanteret en service, hvor du er i fokus. Vi leverer blandt andet modstrømsvekslere til din bolig men også til mindre kontorer og institutioner, som indeholder en lang række systemer, der potentielt kan gøre hverdagen en smule lettere.

Du får blandt andet fuldautomatisk styring med timestyring og trinløs regulering af lavenergi EC-ventilatorer. Med et klimanlæg kan du eksempelvis gennem boligventilation og varmeregulering få et bedre indeklima i din bolig. Du finder en lang række klimaforbedrende produkter hos os:

  • ​​EMV samt Phenix til opsætning på loft
  • ​LMV til ophængning under nedsænket loft
  • ​SMV til montering i bryggers

Det kan den rette boligventilation gøre for dig

Der er mange gode grunde til, at du skal forbedre din boligs indeklima. Først og fremmest kan en god boligventilation forebygge en lang række gener såsom irritation i øjne, næse og hals samt hovedpine og træthed. Med det rette klimaanlæg kan du altså skabe et indeklima, som er sundt for dig og din familie at færdes i.

Desuden er vores ventilationssystemer med modstrømsvekslere, en energirigtig løsning som med et lavt energiforbrug og høj temperaturvirkningsgrad, tilgodeser både din pengepung og miljøet. Adskilte luftveje i systemerne beskytter også mod fugt- og lugtgener, hvilket i sidste ende leder til en sundere boligventilation i hjemmet.

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder

Der findes mange forskellige modeller og varianter af boligventilation, der kan imødekomme dine behov og ønsker, men vi ved, at det kan være svært at finde den helt rette løsning. Derfor skal du aldrig tøve med at kontakte os for en uforpligtende snak, og så vil vi guide dig igennem dine muligheder. Vi står altid klar med en god pris, uanset om det omhandler Luft til vand varmepumper eller anden ventilation.

Ring til os på telefon 60 77 22 01, eller send en besked på e-mail zp@ventvex.dk

Datablade/infoblade​

Phenix Ventilationsveksler​

LMV 250 Ventilationsveksler​

EMV 450 Ventilationsveksler​​

​BASIC 200 – varmepumpe til ventilation og brugsvandsopvarmning

Udfyld formularen, og du vil blive kontaktet​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Ventvex ApS

CVR: 36734779

Adresse​

Stentoften 24

7100 Vejle

Kontakt

Telefon: +45 60 77 22 01

E-mail: zp@ventvex.dk