Luft til vand varmepumpe tilgodeser miljøet

Der er mange gode grunde til at vælge luft til vand varmepumpe fra Ventvex. Vi kører gerne de ekstra kilometer for at nå hen til dig, men ellers finder du os primært i og omkring Vejle, Fredericia og Horsens. Hos os kan du altid være sikker på at finde en billig varmepumpe, som passer til dine behov og ikke mindst din økonomi.

Hvis du har et ældre oliefyr i hjemmet, kan du gøre klogt i at udskifte denne med en mere miljøvenlig variant såsom en luft til vand varmepumpe, der lige som jordvarme kan anvendes til at opvarme hjemmet og brugsvandet. En varmepumpe udnytter solens energi, som er opsamlet i udeluften, vandet eller jorden. Det bliver altså ikke meget mere miljøvenligt.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Prisen på varmepumper varierer afhængig af, hvad din luft til vand varmepumpe skal kunne. Oftest hænger det sådan sammen, at jo flere penge du investerer i modellen, jo længere levetid vil den have. Du skal altså gøre op med dig selv, hvor mange penge du er villig til at bruge.

Men selvom det kan virke som en dyr udgift at købe en luft til vand varmepumpe nu og her, kan du altså opnå besparelser på cirka 55 %, som giver en tilbagebetalingstid på 5-6 år. Med en nogenlunde levetid på disse anlæg på 25-30 år vil det altså stort set producere gratis energi efter de første 5-6 år.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Det kan være en sand jungle at finde rundt i de mange forskellige varianter af luft til vand varmepumper, og derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Så guider vi dig til at træffe den rette købsbeslutning. Vi sidder altid klar med et tilbud, uanset om opgaven omhandler varmepumper eller boligventilation.

Ring til os på telefon 60 77 22 01, eller send en besked på e-mail zp@ventvex.dk

Datablade/infoblade​

​Airmax2– varmepumpe til boligopvarmning og produktion af brugsvand.

BASIC 200 – varmepumpe til ventilation og brugsvandsopvarmning

Udfyld formularen, og du vil blive kontaktet​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Ventvex ApS

CVR: 36734779

Adresse​

Stentoften 24

7100 Vejle

Kontakt

Telefon: +45 60 77 22 01

E-mail: zp@ventvex.dk