Princip​

Frisk luft er sund fornuft

Nogle kan ikke undvære det, og alle har godt af det. Frisk luft og et komfortabelt indeklima er et spørgsmål om, at kontrollere flere faktorer på én gang.

Ikke for tørt og ikke for fugtigt. Ikke for koldt og ikke for varmt. Og med flere mennesker i samme rum i længere tid kan det ikke gøres med åbne vinduer i ny og næ. Derfor er der behov for en teknisk løsning, som tilpasses forholdene.

På jobbet og i hjemmene er der kommet fokus på indeklima. Tidligere handlede det primært om opvarmning af rummet, men i dag ønsker vi i højere grad at kombinere varme, ventilation og varmegenvinding i en samlet løsning.

Ventvex ventilationsprincip

Ventvex ApS​forhandler et helt nyt koncept for ventilation og luftopvarmning, hvor den friske udeluft – via en kanal i muren – føres gennem et varmeelement, som opvarmer luften til den ønskede stuetemperatur. Den opvarmede og friske luft fordeler sig herefter trækfrit og lydløst til hele rummet. Opvarmningen foregår via varmeanlægget og uden behov for elinstallationer.

Systemet udnytter det minimale undertryk, som udsugningen i rummet skaber. Herved opnås et effektivt luftskifte.

Ventvex ApS tilbyder totale komfortløsninger til et godt indeklima. Produkterne kan ligeledes fungere som problemløsere ved f.eks. fugtproblemer og manglende ventilation, samt hvor der ikke er plads til indblæsningskanaler.

Udfyld formularen, og du vil blive kontaktet​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Ventvex ApS

CVR: 36734779

Adresse​

Stentoften 24

7100 Vejle

Kontakt

Telefon: +45 60 77 22 01

E-mail: zp@ventvex.dk